1 min læsningStorklubber vilde efter Højlund: LaLiga-tophold vil smide 300 millioner

Der er rift om Rasmus Højlund blandt nogle af de største klubber i verden. Nu meldes en spansk topklub villig til at betale 300 millioner for danskeren.

1 min læsning
FC Barcelona jagter Rasmus Højlund
Foto: Elisabetta Baracchi/EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Højlund har gjort komet-karriere i udlandet, siden han skiftede fra F.C. København til Sturm Graz tilbage i vinteren 2022.

Efter et godt ophold skiftede han allerede i sommer Sturm Graz ud med italienske Atalanta, og her er han nu også begyndt at banker kasser ind.

Og det har omverdenen fået øjnene op for. Tirsdag kom det frem, at den spanske storklub Real Madrid skulle have et godt øje til Højlund. Og nu meldes rivalerne fra FC Barcelona også på banen. Det skriver avisen El Nacional.

Ifølge avisen skulle Barca være klar til at smide en stor sum penge i Højlunds retning. Klubben skulle efter sigende være parat til at bruge 40 millioner euros for at sikre sig den blot 19-årige danskers underskrift – svarende til små 300 millioner danske kroner.

El Nacional beretter om, at man vil se Rasmus Højlund som en mulig erstatning for polske Robert Lewandowski på sigt.

Rasmus Højlund har spillet 16 kampe for Atalanta i denne sæson. Her er det blevet til fem mål og to assists. Siden klubfodbolden vendte tilbage efter VM-slutrunden i Qatar, har Højlund scoret fire mål i fem kampe

Højlund er fortsat på kontrakt i Atalanta frem til sommeren 2027.

Medie: Viktor Fischer på plads i ny klub

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer