2 min læsningTottenham-fans med sjov hyldest da Kane tangerede målrekord

Harry Kane tangerede mandag aften målrekorden i Tottenham, da han med sin scoring nummer 266 sikrede London-klubben tre point ude mod Fulham - de medrejsende fans havde en hyldest klar.

2 min læsning
Tottenhams medrejsende fans havde en sjov hyldest klar, da Harry kane tangerede rekorden for flest mål i klubben.

Harry Kane er nu oppe på 266 mål i Tottenham-trøjen.

Det står klart, efter han scorede kampens enlige mål i 0-1-sejren ude over Fulham mandag aften.

Med scoringen tangerede han samtidig rekorden for flest mål nogensinde af en Tottenham-spiller. Den rekord har Jimmy Greaves ellers stået alene med siden 1970.

At Harry Kane laver mål for Tottenham er altså ikke noget nyt, og de medrejsende Spurs-fans virkede også velforberedte på den rekordtangerende scoring.

Således kunne man høre fansene synge ‘one-season wonder’ – groft oversat til ‘enkelt-sæsons vidunder’ – få minutter efter at Harry Kane havde skrevet sig yderligere i historiebøgerne med sin scoring.

Selvom det ikke umiddelbart lyder særligt flatterende, så hører der sig en historie med.

‘One-season wonder’, der i fodboldtermer bruges til at beskrive en spiller, der har overpræsteret på det kraftigste og dermed ikke har mere end én god sæson i sig, var det prædikat, som Harry kane i sin tid fik af modstandernes fans, da han havde sin gennembrudssæson.

Tottenham-fansene har siden taget ‘one-season wonder’-prædikatet til sig, og bruger det fra tid til anden som en ironisk reminder om, hvad rivaliserende fans fejlagtigt tænkte om Harry kane i tidernes morgen – og mandag aften blev det altså sunget højlydt igen.

Medie: Kane varm på forlængelse i Spurs fremfor United-skifte, hvis…

En sjov hyldest af den nu ene af de to mest scorende Tottenham-spillere nogensinde.

Harry Kane har muligheden for at blive ene om at være indehaver af den flotte rekord næste gang den 28. januar, hvor Preston venter i FA Cup.

Du kan se Harry Kanes historiske mål i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer