1 min læsningMedie: OB jagter ny tuneser med landsholdserfaring – millionbud afvist

OB er efter sigende gået på jagt efter nyt blod til offensiven, hvor klubben skulle have sendt et bud efter en tuneser, der dog er blevet afvist.

1 min læsning
OB jagter Alen Mustafic
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

OB har denne vinter sagt farvel til to store profiler.

Således udløb Armin Gigovic’ lejeaftale med klubben, hvorefter han valgte at rykke en tur til FC Midtjylland. Ligesom også Issam Jebali er fortid i klubben, da han er skiftet til japanske Gamba Osaka.

Men nu skulle OB angiveligt have fundet en ny offensiv erstatning i form af en ny tuneser ved navn Firas Ben Larbi. I hvert fald skulle klubben være så interesseret, at man har sendt et konkret bud på spilleren til Ajman Club, hvor han lige nu er på kontrakt.

Det er mediet MosaiqueFM, der har opfanget buddet, som angiveligt skulle lyde på 750.000 euro – svarende til omkring 5,6 millioner kroner. Samtidig skriver mediet, at buddet angiveligt ikke har været godt nok til, at man har valgt at acceptere buddet fra Ajman Clubs side.

Firas Ben Larbi er 26 år og har indtil nu gjort sig i klubber i henholdsvis Tunesien og De Forenede Arabiske Emirater. I sin nuværende klub, Ajman Club, har han spillet 42 kampe med 20 mål og 11 assists til følge.

Derudover har Ben Larbi også erfaring fra det tunesiske landshold, hvor han står noteret for 10 landskampe og to mål. Han klarede dog ikke udvælgelsen til VM-slutrunden i Qatar.

Han slog Messis rekord i Barca – nu er OB ude efter ham

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer