1 min læsningMedie: ‘CV’ om Maxsø-skifte – ikke en done deal

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at der endnu ikke er noget på plads i forhold til Brøndby-stopperen Andreas Maxsøs fremtid.

1 min læsning
Andreas Maxsø-transfer ikke på plads
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

De seneste dage har der floreret rygter om, at Andreas Maxsø snart er fortid i Brøndby.

Således rygtes Brøndby-stopperen til udlandet – nærmere bestemt til MLS, hvor Colorado Rapids skulle være den endelige destination.

Men intet er officielt endnu. Og aftalen er ikke på plads. Det fortæller klubbens fodbolddirektør Carsten V. Jensen ved tirsdagens træning. Det skriver Bold.dk.

Over for mediet forklarer ‘CV’, at Andreas Maxsøs potentielle transfer ikke er afsluttet og fastlagt. Det samme gælder iøvrigt for en potentiel Sigurd Rosted-transfer.

– Det vil jeg ikke sige, for så havde I nok vidst det (om handlerne er på plads red.). Jeg vil ikke stå og sige det her, så det kan jeg ikke sige, det er, fortæller ‘CV’.

Både Andreas Maxsø og Sigurd Rosted rygtes til MLS. Her skulle det være henholdsvis Colorado Rapids og Toronto FC, der skulle være tæt på at hente dem hver især.

Både Maxsø og Rosted har repræsenteret Brøndby siden 2019 – ligesom også begge har kontraktudløb med Brøndby, når kalenderen rammer slutningen af juni måned 2023.

Medie: Nyt Brøndby-emne står over for afgørende møde

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer