1 min læsningMedie: Nyt Brøndby-emne står over for afgørende møde

Tirsdag går rygterne på, at Brøndby lurer på en ung Sevilla-forsvarer. Men klubben er ikke den eneste bejler og nu skal spillerens fremtid snart afgøres.

1 min læsning
Brøndby jagter Kike Salas i Sevilla.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere tirsdag kunne det spanske lokalmedie, Orgullo De Nervión, afsløre, at Sevilla-spilleren Kike Salas skulle være på blokken i Brøndby IF.

Og noget tyder på, at der skulle være hold i rygterne. I hvert fald berettes det nu fra et andet medie, at Salas både har interesse fra klubben fra Vestegnen og Tenerife CD. Det skriver det spanske medie Estadio Deportivo.

Derudover oplyser mediet, at den 20-årige centerforsvarer nu skulle have indkaldt til et afgørende møde allerede i denne uge, der skal skabe dialog i forhold til hans spillemæssige fremtid.

– Kike Salas venter på, at der sker noget, og han har indkaldt sit bagland til et møde i denne uge, hvor alle parter vil blive enige om hans destination. Planen er en lejeaftale uden en købsoption, så han kan vende retur igen, skriver mediet.

Desuden forklarer mediet, at Sevilla før har sendt en del unge spillere på lejeophold. Og det på aftaler uden en købsoption, hvilket det også forventes at være i Kike Salas’ tilfælde.

I denne sæson har Salas fået sine første minutter på Sevillas førstehold. Her er det blevet til 10 optrædener for klubben med et enkelt mål til følge. Salas har fortsat kontrakt med Sevilla frem til sommeren 2024.

Medie afslører: Så meget betaler Brøndby for Håkon Evjen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer