1 min læsningMedie: United vil give stortalent længste kontrakt i klubbens historie

Manchester United håber angiveligt på at kunne give deres 18-årige stortalent, Alejandro Garnacho, en historisk lang kontrakt.

1 min læsning
Manchester United vil angiveligt tilbyde Alejandro Garnacho den længste kontrakt i klubbens historie.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I en alder af blot 18 år er Alejandro Garnacho i denne sæson blevet en fast bestanddel af Manchester Uniteds førsteholdstrup.

Efter at have brilleret på diverse ungdomshold fik argentineren sin førsteholdsdebut i Uniteds kamp mod Chelsea i april 2022.

Efterfølgende er det blevet til yderligere 17 optrædener for Erik ten Hags tropper, og den hurtige kantspiller har angiveligt imponeret så meget i United, at klubben nu er parat til at give ham en ny historisk kontrakt.

Ifølge det engelske medie Mirror har Manchester United nemlig nu planer om at binde Garnacho til den længste kontrakt i klubbens historie.

Således melder mediet, at man vil tilbyde argentineren en kontrakt, der holder den 18-årige i Manchester de næste otte år. Altså vil Garnacho først have udløb i 2031, hvis kontrakten skulle blive en realitet.

Argentinerens familie og nærmeste rådgiver skulle dog angiveligt være skeptiske overfor idéen og skulle angiveligt ikke være villige til at gå med til en forlængelse på mere end fire år.

Journalist: United vil alligevel holde på engelsk back – har afvist bud fra tre PL-konkurrenter

Garnachos nuværende aftale løber 18 måneder frem, og flere store europæiske klubber har angiveligt tidligere meldt sig interesserede i argentineren – herunder både Real Madrid og Atletico Madrid.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer