2 min læsningJournalist: United vil alligevel holde på engelsk back – har afvist bud fra tre PL-konkurrenter

Ifølge Fabrizio Romano skulle Manchester United have vendt på en tallerken i forhold til Aaron Wan-Bissakas fremtid i klubben.

2 min læsning
Manchester United er angiveligt villige til at holde på Aaron Wan-Bissaka.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Aaron Wan Bissaka har længe været ude i kulde i Manchester United.

Diogo Dalot har været Erik ten Hags førstevalg på højrebacken det meste af sæsonen, og det har ikke lignet, at der længere var plads til englænderen i United-truppen.

Men med portugiserens nylige skade, har Wan-Bissaka fået muligheden fra start i de seneste fem Premier League-kampe og vist, at han godt kan byde Dalot op til dans som konkurrent til startpladsen.

Det har angiveligt fået Manchester United til at ændre mening i forhold til, hvorvidt den 25-årige back skal fortsætte i United.

Ifølge Fabrizio Romano er det nemlig alligevel muligt for Wan-Bissaka at fortsætte som United-spiller. I hvert fald sæsonen ud.

Transferjournalisten mener nemlig at vide, at Manchester United tilbage i december fik henvendelser fra Wolves, West Ham og Crystal Palace, som alle var interesserede i at skrive under med englænderen.

Arsenal-boss har lært af sæsonens eneste nederlag: Sådan slår vi United

Alle tre bud er dog blevet afvist, og det virker alligevel til, at der måske er en fremtid i Manchester United for den tidligere Palace-spiller.

Aaron Wan-Bissaka skiftede til Manchester United i sommeren 2019 og har siden da tørnet ud for De Røde Djævle 134 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer