1 min læsningKlopp stikker til Wenger efter trænerkamp nummer 1000: Han tabte 6-0 – så jeg er glad

Jürgen Klopp kom med en drillende stikpille til Arsene Wenger, da han kommenterede på sin kamp nummer 1000 som manager.

1 min læsning
Jürgen Klopp er glad for, at hans kamp nummer 1000 ikke endte med ligeså skidt et udfald som Arsene Wengers.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Lørdagens kamp mellem Liverpool og Chelsea var Jürgen Klopps kamp nummer 1000 i trænergerningen.

Et jubilæum, der ikke blev fejret med noget fest fyrværkeri af en kamp, men som ikke desto mindre ikke endte i nederlag for tyskeren og Liverpool.

På pressemødet efter kampen, blev Klopp bedt om at kommentere på kampen, og i sit svar fik han inkluderet en drillende stikpille til trænerlegenden, Arsene Wenger.

– Jeg tror, Arsene Wenger tabte sin kamp nummer 1000 med 6-0, så jeg er virkelig glad for, at det ikke skete, svarede Klopp ifølge Independent.

Kampen, Klopp refererer til, var rigtigt nok Wengers kamp nummer 1000. Den løb af stablen i 2014, og er en kamp, de færreste Premier League-fans vil glemme.

Wenger var på daværende tidspunkt manager for Arsenal, og the Gunners fik, som Klopp også nævner, ørerne i maskinen og tabte 6-0. Kampen vil også blive husket for det røde kort, der fejlagtigt blev givet til Kieran Gibbs, og som skulle være blevet givet til Alex Oxlade Chamberlain.

Highlights: Annulleret mål og Mudryk-debut i deler mellem Chelsea og Liverpool

Det er svært at forestille sig, at Klopps kamp nummer 1000 kommer til at fylde ligeså meget i Premier Leagues historiebøger som Wengers. Opgøret mellem Liverpool og Chelsea endte nemlig med et målløst remis.

Klopps tusind kampe er fordelt over tre forskellige managerjobs. Først 269 kampe i Mainz, så 318 i Borussia Dortmund og nu 409 kampe i spidsen for Liverpool.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer