Premier League

Klopp stikker til Wenger efter trænerkamp nummer 1000: Han tabte 6-0 – så jeg er glad

Jürgen Klopp kom med en drillende stikpille til Arsene Wenger, da han kommenterede på sin kamp nummer 1000 som manager.

Jürgen Klopp er glad for, at hans kamp nummer 1000 ikke endte med ligeså skidt et udfald som Arsene Wengers.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Lørdagens kamp mellem Liverpool og Chelsea var Jürgen Klopps kamp nummer 1000 i trænergerningen.

Et jubilæum, der ikke blev fejret med noget fest fyrværkeri af en kamp, men som ikke desto mindre ikke endte i nederlag for tyskeren og Liverpool.

På pressemødet efter kampen, blev Klopp bedt om at kommentere på kampen, og i sit svar fik han inkluderet en drillende stikpille til trænerlegenden, Arsene Wenger.

– Jeg tror, Arsene Wenger tabte sin kamp nummer 1000 med 6-0, så jeg er virkelig glad for, at det ikke skete, svarede Klopp ifølge Independent.

Kampen, Klopp refererer til, var rigtigt nok Wengers kamp nummer 1000. Den løb af stablen i 2014, og er en kamp, de færreste Premier League-fans vil glemme.

Wenger var på daværende tidspunkt manager for Arsenal, og the Gunners fik, som Klopp også nævner, ørerne i maskinen og tabte 6-0. Kampen vil også blive husket for det røde kort, der fejlagtigt blev givet til Kieran Gibbs, og som skulle være blevet givet til Alex Oxlade Chamberlain.

Highlights: Annulleret mål og Mudryk-debut i deler mellem Chelsea og Liverpool

Det er svært at forestille sig, at Klopps kamp nummer 1000 kommer til at fylde ligeså meget i Premier Leagues historiebøger som Wengers. Opgøret mellem Liverpool og Chelsea endte nemlig med et målløst remis.

Klopps tusind kampe er fordelt over tre forskellige managerjobs. Først 269 kampe i Mainz, så 318 i Borussia Dortmund og nu 409 kampe i spidsen for Liverpool.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P