Highlights: Annulleret mål og Mudryk-debut i deler mellem Chelsea og Liverpool

James Milner fik budt Mykhailo Mudryk velkommen til Premier League, da Liverpool og Chelsea spillede 0-0 på Anfield lørdag.

Highlights fra kampen i Premier League på Anfield i Liverpool, hvor Liverpool møder Chelsea den 21. januar 2023. Højdepunkter.

Det er ikke hverdag at se Liverpool og Chelsea rode rundt i midten af Premier League-tabellen. Det var dog tilfældet forud for de to storklubbers møde lørdag, og med resultatet 0-0 er situationen uændret.

Chelsea fik ellers bragt sig foran tidligt i opgøret på Anfield, da Kai Havertz efter to minutters spil sendte bolden i mål. Scoring blev dog underkendt for en ganske bemærkelsesværdig offside.

I anden halvleg kom dyrtindkøbte Mykhailo Mudryk så på banen til sin debut, hvor han blandt andet fik vist sin høje fart frem – men målene udeblev.