1 min læsningArsenal-boss har lært af sæsonens eneste nederlag: Sådan slår vi United

Mikel Arteta har lært af Arsenals seneste opgør mod Manchester United, som indtil videre er klubbens eneste nederlag i sæsonen.

1 min læsning
Mikel Arteta har en plan klar, når Arsenal møder Manchester United.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

18 kampe, 15 sejre, to uafgjorte og kun et enkelt nederlag.

Sådan lyder Arsenals imponerende statistik for 2022/23-sæsonen i Premier League, som i øjeblikket er nok til at indtage ligaens førsteplads.

Det ene nederlag faldt i efteråret mod Manchester United, hvor The Gunners tabte 3-1 på Old Trafford. I weekenden venter revanche-muligheden så, når Manchester United gæster Emirates.

Arteta fortæller på pressemødet forud for kampen, at han har taget en masse med fra kampen, der kan hjælpe dem til at tage renvanchen på hjemmebane.

– Vi er nødt til at lære. Der er nogle vigtige lektioner fra den kamp og grunden til, at vi tabte den. I mange momenter var vi i total kontrol den dag, fortæller Arteta på pressemødet.

Men det at have kampen under kontrol kan ifølge Arsenal-bossen være et problem mod lige netop Erik ten Hags Manchester United.

United-boss inden topbrag i Premier League: Arsenal fortjener førstepladsen

– Når du har kampen under kontrol, driver den pludselig væk fra dig, fordi de har så meget individuel talent, god organisation og mange måder at skabe problemer på. Vi er nødt til at være på vores bedste niveau på søndag, fortæller han.

I klubbernes seneste fem møder med hinanden er det endt med to sejre til hver af klubberne og en enkelt uafgjort.

Kampen fløjtes igang søndag klokken 17:30 og kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer