2 min læsningErik ten Hag må undvære Casemiro mod Arsenal: Har før slået dem uden ham

Manchester United må undvære Casemiro, når de sønder gæster Arsenal på Emirates Stadium - men det behøver ikke at være et større problem, fortæller manager Erik ten Hag.

2 min læsning
Erik ten Hag mener stadig, at Manchester United skal slå Arsenal uden Casemiro i Premier League.

Casemiro er hurtigt gået hen og blevet en essentiel del af Manchester Uniteds midtbane, efter han kom til klubben i sommer.

Derfor er det utvivlsomt også lidt af en bet for manager Erik ten Hag, at han må se bort fra den brasilianske midtbaneslider søndag, hvor der venter et stort opgør ude mod Arsenal i Premier League.

Årsagen til Casemiros fravær til kampen er, at han onsdag aften blev noteret for et gult kort med 10 minutter tilbage af opgøret, da Manchester United spillede 1-1 ude mod Crystal Palace. Med det gule kort kigger han nu ind i en karantæne.

Men selvom de fleste Manchester United-fans nok får bange anelser ved tanken om at skulle undvære Casemiro ude mod Arsenal, så er det ikke helt tilfældet hos Erik ten Hag.

Manchester United-managerens logik er da også ganske ligetil:

– Sidst slog vi Arsenal uden Casemiro, så denne gang bliver vi nødt til at gøre det samme.

– Det gule kort var rent instinkt. Han missede bolden. Det er ret åbenlyst, at det kunne have udviklet sig til en farlig situation. Han ville stoppe det, og det var sådan, han gjorde, lyder det fra Erik ten Hag efter kampen ifølge Daily Mirror.

Highlights: Eriksen-assist da drømmemål var skyld i Uniteds første pointtab i 2023

Casemiros gule kort er langt fra det eneste, som Erik ten Hag ærgrer sig over efter onsdagens uafgjorte resultat mod Crystal Palace.

Manchester United var nemlig foran med 1-0 helt indtil opgørets tillægstid, hvor Crystal Palace altså fik reddet sig et enkelt point med en sen udligning.

Det skulle de dog aldrig have haft muligheden for, mener den hollandske manager.

– Vi var foran 1-0. I anden halvleg havde vi en masse plads, som vi kunne have brugt til at ‘dræbe’ dem og gå efter mål nummer to.

– Jeg bliver nødt til at kritisere mit hold. Vi skulle have gået efter 2-0-målet, siger Erik ten Hag.

Highlights: Eriksen-assist da drømmemål var skyld i Uniteds første pointtab i 2023

Med det ene point kravler Manchester United lige nøjagtigt op på tredjepladsen i Premier League, hvor man samtidig nu ligger side om side med lokalrivalerne fra Manchester City, der dog har spillet en kamp færre.

Her er der fortsat otte point op til Arsenal på førstepladsen, som man altså brager sammen med søndag klokken 17.30 i London.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer