1 min læsningHighlights: Eriksen-assist da drømmemål var skyld i Uniteds første pointtab i 2023

Manchester United skal forsøge at følge op på den flotte sejr over Manchester City, når de onsdag gæster Selhurst Park og Crystal Palace.

1 min læsning
Eriksen lavede assist, da Bruno Fernandes scorede til 1-0
Soccer Football - Premier League - Crystal Palace v Manchester United - Selhurst Park, London, Britain - January 18, 2023 Manchester United's Bruno Fernandes celebrates scoring their first goal with Christian Eriksen and Wout Weghorst Action Images via Reuters/Peter Cziborra EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United har været godt kørende siden VM – en bølge de skulle forsøge at ride videre på i onsdagens opgør mod Crystal Palace.

Knap fem minutter før pausen havde Odsonne Edouard et godt slangehug, som David de Gea med det yderste af fingerspidserne fik skubbet over mål og til hjørne. Sådanne chancer skal man gerne score på mod United for tiden, for blot få minutter senere slog de til. Et fint opspil endte ved Christian Eriksen, der med sit sædvanlige gode overblik fandt Bruno Fernandes, der ikke svigtede. Dermed førte United til pausen.

I anden halvleg var det småt med chancer. Indtil overtiden. Her fik Crystal Palace et frispark som Michael Olise skulle sparke, hvilket var et godt valg. Han smadrede den helt op i hjørnet, uden chance for De Gea. Dermed 1-1 og United ligger nu på en delt andenplads sammen med bysbørnene fra Manchester City syv point bag førerholdet Arsenal.

Samtidig fik Casemiro et gult kort der betyder, at han er ude af weekendens storkamp på Emirates mellem Arsenal og Manchester United.

Crystal Palace 0-1 Manchester United, Fernandes (43′):

Crystal Palace 1-1 Manchester United, Olise (90+1′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer