1 min læsningMedie: Premier League-klub tæt på FCK’er – rekordsalg lurer

Premier League-klubben Leicester er angiveligt nået et skridt tættere på at hente en af F.C. Københavns defensive profiler.

1 min læsning
Leicester tæt på Victor Kristiansen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Der har været vedvarende rygter om, at Premier League-klubben Leicester skulle have et godt øje til F.C. Københavns Victor Kristiansen.

Og noget tyder da også på, at et skifte snart kunne være på trapperne for den unge dansker, der kun lige har rundet de 20 år.

Således melder Sky Sports onsdag om fremskredne forhandlinger mellem F.C. København, Leicester og Victor Kristiansen.

Mediet skriver, at Leicester nærmer sig Kristiansen, som angiveligt skulle stå øverst på klubbens ønskeliste i januar. Og håbet er stort i forhold til at nå frem til en aftale.

Klubben ser Victor Kristiansen som en attraktiv mulighed, der passer til den profil, man leder efter.

Ligesom Sky Sports melder det, så beretter B.T. også om, at et muligt salg er tæt på. Mediet skriver desuden, at der skulle være tale om en rekordhandel, der kan løbe op på hele 150 millioner kroner.

Fabrizio Romano: Delaney til FCK er helt klart en mulighed

Helt konkret skulle buddet være på 20 millioner euro inklusiv bonusser – hvilket skulle blive FCK’s dyreste salg i historien – skulle en aftale falde på plads.

Victor Kristiansen har i skrivende stund spillet 73 kampe for FCK. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til den 31. december 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer