3F Superligaen

Fabrizio Romano: Delaney til FCK er helt klart en mulighed

Thomas Delaney kan meget vel ende hjemme i F.C. København i dette transfervindue, men københavnerne må formentlig væbne sig med tålmodighed.

Thomas Delaney kan meget vel ende hjemme i F.C. København i dette transfervindue, siger Fabrizio Romano.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han har allerede kortvarigt været forbi ‘derhjemme’, men det var som modstander.

Muligheden for at Thomas Delaney vender hjem til København og F.C. København i dette transfervindue er stadig helt reel. I hvert fald hvis man spørger transferjournalisten Fabrizio Romano.

Det er helt klart en mulighed, at Thomas Delaney skifter tilbage til FC København i januarvinduet. Sevilla ændrer mange ting i øjeblikket, og nu har de Jorge Sampaoli som træner, der også ønsker en stor udskiftning i spillertruppen, siger Romano til spilxperten.

Thomas Delaney blev skadet i Danmarks første kamp ved VM-slutrunden, og den skade kan nu vise sig at besværliggøre en eventuel transfer.

Der kommer dog efter alt at dømme til at ske flere ting i kriseramte Sevilla, og et salg af den danske midtbanespiller, kunne godt ligge lige for.

FCK-rygter blusser op igen: Medie melder om forhandlinger

– Det ser ud til, at Delaney sagtens kunne være den næste på affyringsrampen, så det er uden tvivl en mulighed. Jeg bliver ikke overrasket, hvis det sker, da det tyder på, at Sevilla kommer til at skille sig af med mange spillere i transfervinduets sidste dage, afslutter Fabrizio Romano.

Thomas Delaney skiftede til Sevilla fra Dortmund i sommeren 2021. Siden er det blevet til i alt 47 kampen for den andalusiske klub. I F.C. København står landsholdsspilleren noteret for hele 246 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P