2 min læsningMedie: Joachim Andersen får skadespause på flere uger

Der venter en skadespause for den danske Crystal Palace-stopper, Joachim Andersen, som må se til fra sidelinjen i de kommende Palace-kampe.

2 min læsning
Joachim Andersen skade
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Joachim Andersen kom galt afsted, da Crystal Palace søndag måtte se sig slået med 1-0 mod Chelsea i Premier League.

Her måtte den stærke danske centerforsvarer forlade banen kort før pausefløjt.

Onsdag aften skal Crystal Palace så igen i kamp. Denne gang mod Manchester United. Og her er danskeren end ikke med i Palace-truppen. Og alt tyder også på, at danskeren må se til fra sidelinjen i den kommende tid. Det skriver The Athletic.

Ifølge mediets oplysninger, så venter der en skadespause på omkring tre uger for danskeren. Det skyldes angiveligt en skade i læggen.

Holder mediets oplysninger, betyder det, at Joachim Andersen – foruden onsdagens kamp mod Manchester United – vil gå glip af flere af de kommende Crystal Palace-opgør.

Blandt andet er det formentligt så godt som sikkert, at Andersen vil misse klubbens næste opgør, hvor man møder Newcastle den 21. januar, mens danskeren formentligt også må sidde ude, når Palace igen møder Manchester United den 4. februar. Til sidst vil det være på vippen, om danskeren når at blive klar til klubbens opgør mod Brighton den 11. februar.

Joachim Andersen har ni personer på lønningslisten: Se hans vilde setup

Det er noget af en bet for Crystal Palace, hvor Joachim Andersen har været fast mand i startopstillingen hele sæsonen. Her har han kun misset et opgør, hvilket også skyldtes en skade.

Kampen mod Manchester United onsdag aften fløjtes op klokken 21:00 og kan følges på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer