1 min læsningMedie: Liverpool melder sig ind i kampen om Wolves-portugiser

Liverpool er angiveligt på jagt efter en af Wolves' mange portugisere, som også er et varmt navn i FC Barcelona.

1 min læsning
Liverpool jagter Rúben Nevesi Wolves.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været masser af rygter om Wolves’ midtbanespiller, Rúben Neves.

Specielt skulle linjen efter sigende være brandvarm mellem Neves og FC Barcelona.

Senest kom det frem, at der faktisk skulle være enighed om tranferen mellem parterne, men det skulle være afhængigt af en byttehandel, der sender en Barça-spiller den anden vej.

Og mens FC Barcelona går og lurepasser på transferen, så skulle en ny bejler så have meldt sig ind i kampen om portugiseren.

Således meldes Premier League-klubben Liverpool interesseret i den 25-årige portugiser. Det skriver mediet Football Insider. Ifølge mediets kilder skulle Liverpool – på trods af at klubbens manager, Jürgen Klopp, tidligere har udtalt, at man ikke vil handle yderligere i dette transfervindue – have konkret interesse for den 25-årige portugiser.

Mediet skriver dog, at klubben skulle afvente Wolves’ kommende bevægelser på transfermarkedet. Ifølge mediet vil Wolves nemlig hente hele seks spillere til klubben i løbet af januar. Wolves har allerede hentet Matheus Cunha og Mario Lamina til klubben i januar. Derudover meldes klubben tæt på at hente Joao Gomes fra Flamengo og Pablo Sarabia fra PSG. Og der skulle altså være to yderligere spillere på vej.

Medie: Lindstrøm tiltrækker interesse fra engelsk storklub

Og det er altså disse handler, som Liverpool angiveligt skulle afvente, før man for alvor vil gøre kur til Rúben Neves. Således har klubben et ønske om at hente Neves i slutningen af transfervinduet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer