2 min læsningJournalist: Lampard har accepteret sin skæbne i Everton

Der er angiveligt en reel frygt blandt folkene omkring Everton-manageren, Frank Lampard, for, at han har accepteret sin skæbne og blot venter på en fyring.

2 min læsning
Frank Lampard fyring. Han har givet op
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Sæderne brænder efterhånden under flere managers i Premier League.

Således meldes blandt andre Frank Lampard og David Moyes tæt på snart at være fortid i henholdsvis Everton og West Ham.

Og i Everton er der en reel frygt fra folkene omkring Lampard for, at manageren allerede har erkendt og accepteret sin skæbne i klubben. Det fortæller journalist Dean Jones til GiveMeSport.

Jones, som angiveligt skulle have kilder i Everton, fortæller til mediet, at folkene omkring Lampard ‘frygter det værste’. De har efter sigende en følelse af, at Lampard allerede har accepteret sin skæbne på Merseyside og blot venter på en snarlig fyring.

– Det er et virkelig, virkelig svært øjeblik. Jeg hører, at der er mennesker omkring Lampard, der frygter det værste.

– Der kommer et tidspunkt, hvor du har en accept af din skæbne, og hvordan den ikke vil vende til din fordel, fortæller Jones.

Der har senest været stor utilfredshed i Everton over klubbens resultater. Så meget, at klubbens ledelse blev væk fra det seneste opgør på hjemmebane mod Southampton grundet seriøse trusler mod dem.

Seriøse trusler: Everton-ledelsen beordret væk fra Goodison

Og meget kunne tyde på en snarlig Lampard-fyring. Allerede nu er der begyndende spekulationer om, hvem der bliver Lampards afløser.

Ifølge Jones er der en reel sandsynlighed for, at en kandidat som Wayne Rooney kunne blive klubbens næste manager, med øje for hans erfaringer med at lede en klub i uro under sin tid i Derby County. Derudover er en mand som den tidligere Burnley-boss, Sean Dyche, også være meldt interesseret i at tage over i Everton efter Lampard.

Som det ser ud foreløbigt, så står Lampard stadig i spidsen for Everton, når klubben på lørdag møder en anden presset manager i form af David Moyes og West Ham. Dermed står to pressede Premier League-managers formentligt i direkte duel i den kommende weekend.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer