2 min læsningCV om Evjen-transfer: Passer rigtig godt ind

Tirsdag har Brøndby IF offentliggjort, at klubben har henter Håkon Evjen til klubben. Og det er en spiller der passer rigtig godt ind, fortæller Carsten V. Jensen.

2 min læsning
CV Carsten V. Jensen. Håkon Evjen. Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tirsdag eftermiddag kan Superligaklubben Brøndby IF offentliggøre, at man har hentet den 22- årige Håkon Evjen til klubben fra ZV Alkmaar.

Og det er et køb, man har luret på i et længere stykke tid. Det fortæller klubben fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Ifølge fodbolddirektøren har Evjen evner, der passer rigtig godt ind i Brøndby og derfor glæder han sig over nyindkøbet, som han spår en god fremtid i klubben.

– Vi har et godt kendskab til Håkon, men også fulgt med over de seneste transfervinduer med stor interesse, da vi anser ham for at være en dygtig spiller, som med sit dynamiske spil og store energi i alle spillets faser vil passe rigtig godt ind hos os.

– Håkon blev for et par sæsoner siden i en relativ ung alder kåret til årets spiller i den norske Eliteserie og lavede derefter et rekordskifte til hollandsk fodbold. Efter et par sæsoner i hollandsk fodbold har vi nu fået muligheden for at tilknytte Håkon, og det er vi rigtig glade for.

Officielt: Brøndby køber ung nordmand

‘CV’ håber på, at Evjen kan gøre en forskel for klubben på Vestegnen med sit spil, som blandt andet rummer stor intensitet og fart:

– Håkan spiller først og fremmest med stor intensitet både med og uden bold. Kombineret med fart, udholdenhed og gode tekniske evner, gør, at han passer godt ind i et hold, der ønsker at spille hurtigt og dominere spillet, slutter fodboldirektøren.

Håkon Evjen skifter til Brøndby på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer