2 min læsningMedie: Arsenal vil hente Premier League-stjerne til sommer

Arsenal har angiveligt gjort tilgangen af Declan Rice til en topprioritet i sommerens transfervindue.

2 min læsning
Arsenal vil angiveligt sætte alle sejl ind på at hente Declan Rice til sommer.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal planlægger at hente West Hams Declan Rice til sommer.

Det skriver normalt troværdige The Athletic.

Klubben fra det nordlige London skulle i stigende grad føle sig overbeviste om, at det vil lykkes.

West Ham-kaptajnen har kontraktudløb i sommeren 2024, og den 23-årige midtbanegeneral har indtil videre takket nej til intet mindre end tre tilbud fra West Ham om at forlænge.

Det seneste tilbud ville angiveligt have gjort ham til den bedst betalte West Ham-spiller i historien.

The Athletic skriver videre, at Chelsea, Manchester City og Manchester United alle tidligere har udvist interesse for Declan Rice, men Arsenal føler sig altså alligevel mere og mere sikre på, at det bliver dem, der lykkes med at få den eftertragtede underskrift.

Hvad angår Declan Rices nuværende klub, West Ham, så har de ikke tænkt sig at sælge deres højtskattede kaptajn denne vinter.

Til gengæld skulle de have indset, at de kæmper en tabt kamp om at fastholde Declan Rice i klubben, hvilket især skyldes spillerens ambitioner om at spille Champions League og vinde trofæer.

Derfor skulle konklusionen på ledelsesgangen i West Ham nu være, at man bliver nødt til at sælge Declan Rice til sommer, hvis man vil sikre sig den helt store økonomiske gevinst.

Arsenal-profil om favoritværdigheden: Vi kan ikke mærke presset

Selvom Declan Rices kontrakt står til at løbe ud i sommeren 2024, så har West Ham en option på at forlænge yderligere med et år. Altså kan de i teorien vælge at beholde Declan Rice frem til sommeren 2025.

The Athletic mener dog, at optionen på at forlænge i stedet vil blive brugt i forhandlingerne med interesserede klubber for at presse prisen i vejret.

Mediet skriver desuden videre, at Arsenals ambition om at hente Declan Rice meget vel kan betyde endnu en budkrig med Chelsea, ligesom det var tilfældet senest med Mykhailo Mudryk.

Declan Rice vurderes af mediet til at have en værdi på omkring 80 millioner pund, hvilket svarer til 670 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer