1 min læsningOfficielt: Ombejlede Mudryk skal til Premier League

Efter længere tids tovtrækkeri mellem Chelsea og Arsenal, har ukrainske Mykhaylo Mudryk langt om længe fået fremtiden på plads.

1 min læsning
Mykhaylo Mudryk skal til Premier League.

Mykhaylo Mudryk skifter tilværelsen i ukrainske Shakhtar Donetsk ud med en tilværelse i en af Premier Leagues største klubber.

Det står klart søndag, hvor Chelsea har offentliggjort, at man har hentet Mudryk til klubben.

Der har igennem længere tid været kraftige rygter om, at Mykhaylo Mudryk snart ville skifte til London-naboerne fra Arsenal, men Chelsea formåede altså i sidst time at overhale ‘The Gunners’ indenom og sikre sig den unge ukrainers underskrift.

Der meldes intet officielt om, hvor meget Chelsea har måttet betale for Mudryk, men i løbet af lørdag kunne den troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, fortælle, at der angiveligt skulle være tale om en transfer på 100 millioner euro – svarende til omkring 750 millioner kroner.

Meget lig vinterens tidligere Chelsea-tilgange, er den unge kantspiller blevet udstyret med en lang kontrakt.

Chelsea oplyser således, at man har indgået en aftale med Mykhaylo Mudryk af otte og et halvt års varighed – frem til sommeren 2031.

Den 22-årige ukrainer forlader dermed Shakhtar Donetsk, hvor han nåede at spille 44 kampe med 12 mål og 17 assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer