2 min læsningFCM-emne ser ud til at glippe: Medie melder om klub i Japan

FC Midtjylland skulle angiveligt have udvist interesse for Giorgos Giakoumakis, men han ser nu ud til at være på vej til Japan.

2 min læsning
FCM-emnet Georgios Giakoumakis er en eftertragtet herre.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjylland har ikke lige frem leveret varen i den hjemlige Superliga i denne sæson.

I løbet af vinterens transfervindue har man så sagt farvel til to af klubbens absolut største profiler i form af Evander og Anders Dreyer, og klubbens fans forventer formentlig at blive præsenteret for nogle forstærkninger af truppen, inden kalenderen viser februar.

En af de positioner, som FC Midtjylland angiveligt har forsøgt at forstærke sig på, er angrebet.

Her er man tidligere blevet sat i forbindelse med Celtics Giorgos Giakoumakis.

Det stod dog ret tidligt klart, at FC Midtjylland ikke var ene om at vise interesse for den græske angriber, ligesom prisen også lød til at være i den høje ende.

Nu skriver den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, at Giorgos Giakoumakis i stedet drager til Japan.

I hvert fald skulle japanske Urawa Red Diamonds og Celtic være nået til enighed om en pris på fire millioner euro, hvilket svarer til lige knapt 30 millioner kroner.

Gigovic om FCM-skifte: Var aldrig i tvivl

Giorgos Giakoumakis’ skifte til den japanske klub er dog ikke slået fast med syvtommer søm endnu, da MLS-klubben Atlanta også forsøger at hente grækeren.

Ender det med et skifte til Urawa Red Diamonds, bliver Giorgos Giakoumakis holdkammerater med danske Alexander Scholz, der tog skiftet til den japanske klub fra netop FC Midtjylland tilbage i sommeren 2021.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer