2 min læsningGigovic om FCM-skifte: Var aldrig i tvivl

FC Midtjyllands nyerhvervelse, Armin Gigovic, var aldrig i tvivl om, at et skifte til ulvene var det rigtige valg for ham.

2 min læsning
Armin Gigovic efter skifte til FC Midtjylland. FCM.
Foto: FCM.dk

Søndag har været en særdeles begivenhedsrig dag for Superligaklubben FC Midtjylland.

Først kom det frem, at man har solgt en af klubbens helt store profiler i form af Anders Dreyer, som skifter permanent til den belgiske traditionsklub Anderlecht. Og blot en time senere kom det frem, at man har sikret sig den tidligere OB-profil, Armin Gigovic, på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.

Og der er stor glæde at spore hos den sidstnævnte, Armin Gigovic, som aldrig var i tvivl om, at FC Midtjylland var det rette valg for ham.

På klubbens hjemmeside fortæller den 20-årige svensker, at han ser frem til et spændende forår i FC Midtjylland, som både byder på europæisk fodbold og jagten på Superligatitlen.

– Da FCM kom ind i billedet, var jeg aldrig i tvivl. FC Midtjylland er en stor klub, der har leveret flotte præstationer i både Danmark og Europa. Jeg har brug for en ny udfordring for at udvikle mig som spiller, og jeg synes, det her er et godt skridt for mig. Jeg ser meget frem til at komme i gang.

– Vi går ind i et spændende forår, og jeg ser frem til at spille nogle store opgør Europa League. Min ambition er at komme så langt som muligt i turneringen. Samtidig vil vi jagte alt i Superligaen og gå efter at vinde hver eneste kamp, siger Armin Gigovic.

FCM-sportschef efter Dreyer-salg: Vi kommer til at handle i dette vindue

Samtidig sætter Gigovic et par ord på, hvad man som FC Midtjylland-fan kan forvente at se fra hans side:

– Jeg arbejder hårdt og kan lide at have bolden ved fødderne, så jeg kan diktere spillet. Samtidig har jeg en god pasningsfod, der kan sætte mine medspillere op.

Det oplyses, at Armin Gigovic tiltræder FCM fra dags dato og har første træning med resten af truppen allerede på mandag. Han har underskrevet en lejeaftale med klubben, der løber sæsonen ud.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer