2 min læsningMedie: Misser Mudryk – nu jagter Arsenal offensiv-spiller i Barça

Arsenal skulle angiveligt have indstillet sigtekornet på en Barça-spiller, efter den omtalte Mudryk-transfer ser ud til at gå i vasken.

2 min læsning
Arsenal jagter Raphinha i FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har længe været meldt om, at Arsenal skulle være frontløberne på at hente Mykhailo Mudryk til Premier League.

Men lørdag kom det frem, at London-rivalerne fra Chelsea nu har overhalet Arsenal indenom og skulle være lige på vippen til at præsentere den 22-årige ukrainer.

Selvom intet står fast endnu, så tyder meget på, at Chelsea vinder transferkrigen om Mudryk. Og dermed skulle Arsenal nu være på udkig efter andre alternativer.

Og sådan et ser man nu ud til at have fundet. Det skriver mediet Evening Standard.

Ifølge mediets oplysninger har Arsenal rettet blikket mod den spanske LaLiga og FC Barcelona, hvor man har fundet en mulig erstatning i form af brasilianske Raphinha, som nu skulle stå øverst på klubbens ønskeliste.

Mediet fortæller yderligere, at Arsenals sportsdirektør, Edu Gaspar, angiveligt allerede har taget kontakt til brasilianerens agent.

Journalist: Barca villige til at lytte til bud på profiler – en af dem kom til klubben i sommer

En potentiel Raphinha-transfer skulle angiveligt ikke være helt umulig, selvom FC Barcelona hentede brasilianeren til klubben så sent som i sommeren 2022.

I starten af denne uge kunne den spanske journalist, Jose Alvarez, således afsløre, at FC Barcelona er villige til at lytte til bud på flere af klubbens profiler – heriblandt Raphinha. Læs mere om dette i linket ovenfor.

Den 26-årige Raphinha kom til Barcelona fra Leeds denne sommer. Her er det indtil videre blevet til 22 kampe med tre mål og fem assists til følge. Brasilianeren har fortsat kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer