1 min læsningJournalist: Barca villige til at lytte til bud på profiler – en af dem kom til klubben i sommer

FC Barcelona hentede i sommer mange stjerner til holdet, men nu kan en af dem måske allerede snart være fortid i den catalanske klub.

1 min læsning
Raphinha og Ansu Fati kan begge være på vej væk fra FC Barcelona
Barcelona's Brazilian forward Raphinha celebrates scoring his team's third goal next to Barcelona's Spanish forward Ansu Fati during the Spain's Copa del Rey (King's Cup) round of 32, first leg, footbal match between Intercity CF and FC Barcelona at the Jose Rico Perez stadium in Alicante, on January 4, 2023. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jules Koundé, Robert Lewandowski, Andreas Christensen og Franck Kessie var nogle af de stjerner, som FC Barcelona hentede i sommer.

En anden var Raphinha, som skiftede til den catalanske gigant fra Leeds United. Nu er Barca klar til at lytte til eventuelle bud, der måtte komme på den brasilianske kantspiller.

Det mener den spanske journalist Jose Alvarez i hvert fald at vide. Han siger i et interview, at Barcelona er klar til at sælge Raphinha, da han ikke har fået det gennembrud i Spanien, som klubben håbede på.

Ifølge Jose Alvarez, er Raphinha dog ikke den eneste offensive profil, der kan være på vej ud af svingdøren. Ligeledes er Ferran Torres og sågar heller ikke Ansu Fati fredet, hvis det rigtige bud skulle komme.

FC Barcelona er flere gange blevet kritiseret for, at se stort på Financial Fair Play-reglerne. Nu kan de mulige salg af profilerne vise, at det alligevel har været nødvendigt for storklubben, at tage UEFA’s regelsæt seriøst.

Medie: Nyrige Newcastle vil snyde Chelsea og Barcelona – tilbyder kæmpeløn til tysk supertalent

Raphinha har i denne sæson spillet 15 ligakampe for storklubben, men det er kun blevet til to scoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer