F.C. København taber smalt til Leverkusen

Det blev til et smalt nederlag for F.C. København mod Bayer Leverkusen i klubbens første træningskamp denne vinter.

F.C. København Leverkusen FCK

De forsvarende danske mestre fra F.C. København var søndag eftermiddag i aktion for første gang i 2023, da man mødte Bundesligaklubben Bayer Leverkusen i en træningskamp.

Og her blev det til et smalt nederlag til hovedstadsklubben på 1-0. Amine Adli scorede kampens enlige mål for Leverkusen efter 69 minutter på en flot kontra, hvor FCK-keeperen Kalle Jonsson så en anelse skidt.

Selvom det blev til et nederlag for F.C. København, så kan klubben glæde sig over, at det blev til den første omgang spilletid til klubbens nyerhvervelse, portugiseren Diogo Goncalves, som startede på banen og fik en halvlegs spilletid.

Avis: Så mange millioner vil Leicester betale for FCK-profil

Næste opgave for FCK venter den 26. januar, når klubben igen spiller træningskamp. Denne gang er modstanderen Hvidovre IF.

Dernæst gælder det en række træningskampe mod henholdsvis AGF, IF Elfsborg, Viking FK og AIK.