1 min læsningAvis: Så mange millioner vil Leicester betale for FCK-profil

F.C. Københavns Victor Kristiansen bliver i disse dage kraftigt rygtet på vej til Leicester City. Transferprisen kan ende på et trecifret millionbeløb.

1 min læsning
Leicester tæt på Victor Kristiansen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Leicester skal til læderet, hvis de vil hente F.C. Københavns Victor Kristiansen.

Men Premier League-klubben har angiveligt pungen åben og vil sende et stort millionbeløb i retningen af de danske mestre for den unge venstreback.

Ifølge Ekstra Bladet kan prisen på FCK’s guldfugl ende på et trecifret millionbeløb. En pris, som Leicester meldes at have råd til at betale.

Angiveligt skulle F.C. København forventes at forlange omkring 100 millioner kroner for den 20-årige venstreback for et salg i dette transfervindue. Den høje pris kølner dog ikke Leicesters interesse.

Medie: Leicester tror på køb af FCK-profil

Ifølge avisens kilder i den engelske presse har Leicester i omegnen af 46 millioner pund (cirka 390 millioner kroner, red.) til rådighed i vinterens transfervindue, og der er tre positioner, der skal forstærkes.

Venstrekanten, hvor man har set sig varm på Udinese-spilleren Nicolás González, det centrale forsvar samt venstrebacken, som Victor Kristiansen altså er i spil til.

‘PC’ om Victor Kristiansen: Det kommer vi ikke til at sælge ham for

Hvis skiftet går igennem kan ‘VK’ se frem til at få to danske holdkammerater i det engelske, da Leicester i forvejen råder over målmand Daniel Iversen og landsholdsspiller Jannik Vestergaard.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer