3 min læsningEksperter giver fire bud på nye Brøndby-spillere: Hent dette ‘monster’ i AGF

Peter Sørensen og Jesper Thygesen har sat den ideelle Brøndby-startellever til forårets opgør. Og her skal der hentes fire spillere ind udefra. Se startelleveren og de fire transferbud her.

3 min læsning
Brøndby bør hente Yann Bisseck i AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Transfervindue er over os og rundt om i de danske klubber arbejder ledelsen på højtryk for at klargøre spillertrupperne til den kommende del af sæsonen.

En af de klubber er naturligvis Brøndby, som lige nu befinder sig i den tunge del af Superligatabellen. Klubben frister nemlig en tilværelse som Superligaens nummer 10 over vinterpausen.

Derfor skal der ifølge TV3 Sports eksperter, Peter Sørensen og Jesper Thygesen, andre boller på suppen, når Superligaen igen fløjtes i gang i midten af februar.

Og det kunne passende starte med et par indkøb af nye profiler, mener de. I den seneste udgave af programmet ‘Transfer’ har de fået til opgave at sætte det ideelle Brøndby-mandskab, til når bolden igen ruller.

Her lægger de to eksperter specielt fokus på en af Superligaens store profiler, som de mener, ville være noget af et røverkøb for klubben på Vestegnen.

De mener, at Brøndby uden tvivl skal gå efter den store AGF-stopper, Yann Bisseck, som har vist sig rigtig flot frem i løbet af denne sæson.

Ny Brøndby-træner håber at kunne holde på anfører: Op til klubben og Maxsø

– Han er mega billig. Kun 35 millioner kroner fra AGF. Vi har ham med, fordi han er Superligaens bedste forsvarsspiller. Han er tysker og har spillet tyske ungdomslandskampe.

– Jeg vil næsten sige, at det er dårligt agentarbejde, hvis han ikke havner i Bundesligaen inden for ganske få måneder. Han er et monster ham her. Og han scorer også mål – både med fødderne og med hovedet. Ham her kan blive tysk landsholdsspiller. Han er vild, fortæller Jesper Thygesen om Yann Bisseck, hvorefter Peter Sørensen tilføjer:

– Hvis AGF vil sælge, og hvis Brøndby kan købe ham for de der 30-35 millioner kroner, så kan jeg ikke forstå, hvorfor de ikke skulle gøre det. Det ville være en stærk markering. Deres hold i øjeblikket er besat af dygtige spillere, men også af spillere, der slet ikke er dygtige nok til det niveau. Det er det, deres ambition må være.

Medie meldte ham som Brøndby-emne: Nu er han færdig for resten af sæsonen

Foruden Yann Bisseck foreslår de to eksperter også, at man henter Jens Stryger Larsen i Trabzonspor, Lasse Berg Johnsen i Randers FC og Magnus Mattsson i NEC Nijmegen.

Se Brøndbys idealopstilling til forårssæsonen herunder og i videoen øverst i artiklen

Målmand:
Mads Hermansen

Forsvar:
Kevin Tshiembe
Andreas Maxsø
Yann Bisseck – Skal købes

Midtbane:
Lasse Berg Johnsen – Skal købes
Daniel Wass
Blas Riveros (Wingback)
Jens Stryger Larsen (Wingback) – Skal købes

Angreb:
Nicolai Vallys
Ohi Omoijuanfo
Magnus Mattsson – Skal købes

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer