1 min læsningBarça-profil afviser at tale om fremtiden: Stop med at spørge

Den aldrende FC Barcelona-profil, Sergio Busquets, ville ikke tale om sine fremtidsplaner på pressemødet frem mod den spanske Super Cup-final søndag.

1 min læsning
Sergio Busquets vil ikke snakke om fremtidsplaner.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har længe været spekulationer om Sergio Busquets fremtid i FC Barcelona.

Med kontraktudløb til sommer og endnu uden en ny kontrakt på plads har flere medier meldt om, at Busquets formentlig snart er fortid i den catalanske storklub. Samtidig meldes der om interesse fra den amerikanske MLS.

Men det er stadig uvist, hvad fremtiden byder på for Busquets. Og derfor kunne journalisterne ikke lade være med at spørge ind til det, da FC Barcelona afholdt pressemøde i forbindelse med søndagens spanske Super Cup-finale mod Real Madrid.

Men det faldt ikke i god jord hos Sergio Busquets, som frabedte sig at tale om emnet ved pressemødet. I stedet ville han hellere fokusere på aftenens vigtige finale.

– Der er intet nyt at berette, og jeg har ikke besluttet mig endnu. Jeg er fokuseret på Super Cup-finalen, som er meget vigtig.

– Jeg ved ikke, hvad der skal ske, og jeg vil heller ikke sidde og fortælle det på et pressemøde. Jeg vil altid sætte holdet eller et trofæ før mine personlige beslutninger, lød det fra den 34-årige spanier ifølge den spanske avis Sport.

Transferjournalist: Barça-spiller har nu besluttet sig – forlader klubben i januar

Sergio Busquets, som netop har ramt imponerende 700 kampe for FC Barcelona, spiller som nævnte finalen i den spanske Super Cup mod Real Madrid søndag aften. Opgøret kan følges fra klokken 20:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer