2 min læsningVarm op til Manchester-derbyet: Se holdopstillinger og tidligere opgør her

Der er nu kort tid til, at Manchester-derbyet sparkes i gang. Varm op til det store opgør med holdopstillinger og tidligere tiders resultater her.

2 min læsning
Manchester-derby. Manchester United mod Manchester City. Premier League. Historie
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdagen byder på et af de helt store opgør, når Manchester United og Manchester City støder sammen i Manchester-derbyet.

Blot fire point adskiller de to storklubber i Premier League-tabellen, hvor Manchester City indtager en andenplads med 39 point, mens Manchester United indtager en fjerdeplads med 35 point efter 17 kampe.

Med blot en times tid til kickoff varmes der i denne artikel op til braget. Her kan du få et indblik i de to holds startellevere samt tidligere resultater i Manchester-derbyer.

Begge klubber har et par spillere på skadeslisten, som ikke er med, når det går løs klokken 13:30. Således er John Stones og Ruben Dias ukampdygtige for Manchester City, mens Diogo Dalot, Donny van de Beek og Jadon Sancho ikke er med for Manchester United.

Se de to holdopstillinger herunder

Manchester Uniteds startellever:

Officielt: United henter ny angriber i den næstbedste række

Manchester Citys startellever:

Manchester City-repræsentant i Danmark for at scoute superligateenager

Ser man på de seneste fem opgør mellem Manchester United og Manchester City, så er det City, der har overhånden på lokalrivalerne. Således har Manchester City vundet fire af de seneste fem opgør mod Manchester United.

Går man yderligere fem kampe tilbage i tiden, så ser det noget mere lige ud. Således har Manchester City vundet fem opgør, Manchester United vundet fire opgør, mens en kamp er endt uafgjort.

Få overblik på de seneste fem indbyrdes opgør samt de respektive holds seneste fem opgør generelt herunder.

Kampen mellem Manchester United og Manchester City spilles på Uniteds hjemmebane Old Trafford klokken 13:30. Kampen kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Se video om Manchester-derbyets historie øverst i artiklen eller se nogle af Manchester-derbyernes bedste mål i videoen herunder:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer