2 min læsningMedie erfarer: FC Midtjylland er tæt på ny aftale med stortalent

FC Midtjylland er angiveligt tæt på at kunne sikre sig en af klubbens store talenter i en lang årrække frem i tiden.

2 min læsning
FCM tæt på at forlænge med Valdemar Byskov
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I FC Midtjylland bryster man sig af sit akademi, hvorfra man flere gange har udviklet store profiler til klubbens førstehold og til fremtidige salg.

En af de unge spillere, som man lige nu har stor tiltro til i det midtjyske, er den blot 17-årige Valdemar Byskov, som allerede har gjort sit indtog på klubbens førstehold.

Derfor skulle FCM angiveligt være meget interesseret i at skrive en længere kontrakt med den unge offensivspiller. Og det skulle nu efter sigende være tæt på at lykkes. Det skriver Tipsbladet.

Ifølge mediets oplysninger, så skulle FC Midtjylland være tæt på at forlænge aftalen med Valdemar Byskov, som de regner for at være et af de største talenter i FC Midtjylland og dansk fodbold i sin helhed.

Og det selvom det blot er omkring fire måneder siden, at man indgik en ny aftale mellem parterne, der sikrer, at Byskov er FCM-spiller frem til sommeren 2025.

Det skyldtes, at spillere under 18 år maksimalt må underskrive aftaler af tre års varighed. Men da Byskov fylder 18 år den 25. januar er der nu mulighed for en længerevarende kontrakt. Noget som FC Midtjylland skulle være meget interesseret i.

Ifølge Tipsbladets oplysninger skulle en ny aftale nu være tæt på mellem Byskov og FCM. En aftale der efter sigende skal gælde for de næste fem år.

Albert Capellas oplister FC Midtjyllands fokuspunkter: Her skal vi forbedre os

Valdemar Byskov debuterede for FC Midtjylland i klubbens storsejr på 5-1 mod Lazio i denne sæson. Sidenhen er det blevet til en enkelt kamp mere i Europa League, mens det er blevet til to kampe i Superligaen og to kampe i Pokalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer