2 min læsningMedie: Chelsea jagter ny offensiv forstærkning – i dialog med PSV

Chelsea jagter flere offensive forstærkninger i januar-transfervinduet. Nu meldes klubben i forhandlinger med PSV.

2 min læsning
Chelsea jagter Noni Madueke i PSV
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Premier League-klubben Chelsea har nærmest været fast inventar blandt de fire øverste i Premier League de seneste mange år.

Kun to gange inden for de seneste 10 år er klubben således endt uden for top-fire, som er de placeringer, der sikrer kvalifikation til Champions League.

I denne sæson ser det dog sværere og sværere ud for London-klubben, der i de seneste 10 Premier League-kampe blot har formået at hente ni point. Det rækker til en øjeblikkelig placering som nummer 10 i tabellen.

Der har været megen snak om Chelseas manglende resultater, hvor mange mener, at det skyldes manglen på mål. Og tager man et kig på Premier League-tabellen står det da også klar, at kun syv hold har scoret færre mål end Chelsea i denne sæson (21 mål).

Derfor er Chelsea gået på jagt efter offensive forstærkninger. Senest kom det frem, at klubben har indgået en lejeaftale med Joao Felix fra Atlético Madrid, mens spillere som Youssoufa Moukoko har været rygtet kraftigt til London-klubben.

Nu ser det dog ud til, at Chelsea har fundet sig et nyt offensivt transfermål. Ifølge The Athletic har Chelsea valgt at se mod den hollandske liga, hvor man har fundet den blot 20-årige Noni Madueke i PSV.

Rødt kort bliver dyrt for João Félix og Chelsea: Portugiserens pris på himmelflugt

Ifølge mediet er Chelsea og PSV nu gået i dialog om Noni Madueke og sidder i direkte forhandlinger om en mulig transfer af spilleren. The Athletic skriver, at klubberne endnu ikke er nået til enighed om et gebyr for den 20-årige kantspiller. Men dialogen fortsætter.

Noni Madueke har tidligere repræsenteret Tottenham Hotspur og Crystal Palace på ungdomsniveau, før han kom til PSV på en tre-årig aftale i 2018 – en aftale der senere blev forlænget til sommeren 2025.

I PSV har Madueke spillet 79 kampe med 20 mål og 14 assists til følge. Han står derudover noteret for flere ungdomslandskampe for England på U15, U16, U17, U18 og U21-niveau.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer