2 min læsningJesper Sørensen om antal indkasserede mål: Selvfølgelig er det et problem

Brøndby har ifølge cheftræner, Jesper Sørensen, lukket for mange mål ind foreløbigt i sæsonen. Derfor skal der ske forbedringer defensivt, fortæller han.

2 min læsning
Brøndby lukker for mange mål ind. Det vil cheftræner Jesper Sørensen forbedre.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

28 mål i 17 kampe. Det er facit for Brøndby IF, når man ser på antallet af gange, de har måttet pille bolden ud af eget net indtil videre i denne sæson.

Og ser man på Superligatabellen stemmer det meget godt overens med klubbens nuværende placering som nummer 10. Klubben fra Vestegnen er nemlig det hold, der har lukket andenflest mål ind i Superligaen sammen med AaB – kun overgået af Lyngby, der har indkasseret 32 mål.

Og det er noget man skal have gjort noget ved, når Superligaen igen åbner dørene for fodbold fra den bedste danske fodboldrække.

I et interview med campo.dk fortæller klubbens nyansatte cheftræner, Jesper Sørensen, at det er et af fokuspunkterne i forberedelserne til den kommende del af sæsonen.

– Ja, det skal vi gøre noget ved (antallet af indkasserede mål red.). Det giver sig selv. Hvis vi debatterer et problem, så er det helt klart, så skal vi ind at se på, om vi kan ændre på det. Og det skal vi selvfølgelig. Det kommer vi til at gøre noget ved.

– Jeg håber, at vi kommer til at spille lidt mere samlet, når vi spiller – og det gælder både, når vi angriber og forsvarer. Det er faktisk det, jeg håber, at vi kan komme i mål med her under opstarten, fortæller Jesper Sørensen til campo.dk.

Brøndbys Hermansen afviser ikke transfer: Tager alle henvendelser seriøst

Brøndby indtager som nævnt en 10. plads i Superligaen, som i denne sæson har et utroligt tæt midterfelt. Dermed har klubben i skrivende stund blot tre point op til ligaens fjerdeplads, mens der fortsat er syv point ned til den nærmeste klub under nedrykningsstregen, AaB.

Brøndby spiller første Superligakamp efter vinterpausen den 19. februar. Her gæster AC Horsens de blå-gule i egen hule klokken 18:00.

Se interviewet med Jesper Sørensen i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer