Highlights: Southampton sænkede Everton efter to Ward Prowse-genialiteter

Med to mål sikrede James Ward Prowse en uhyre vigtig sejr til Southampton, som slog Everton 1-2. Dermed fortsætter krisesnakken på Merseyside.

Ward Prowse scorer mod Everton.

To scoringer fra James Ward Prowse sendte Everton dybere ned i krisen, da de blev slået 1-2 af Southampton.

Der var tale om et ægte bundbrag, da de to klubber tørnede sammen på Goodison Park og kampens vigtighed kunne allerede mærkes inden opgøret.

Før kampen demonstrerede store grupperinger af Everton fans foran Goodison Park, og klubbens ledelse blev frabedt at møde op på stadion. Så der var meget på spil i eftermiddagens bundbrag.

På trods af et intenst Southampton pres, tog Everton dog føringen kort inden pausen, da Amadou Onana kom først på et hjørnespark og sikrede Everton det uhyre vigtige føringsmål til 1-0.

En føring, der dog kun holdt indtil lige efter pausen. Her skruede Southampton-anfører og talisman, James Ward Prowse, bissen på.

Først efter 46 minutter, hvor han tørrede hele Everton bagkæden med et lækkert fodrul og kunne banke udligningen ind, hvorefter han på frispark kunne sparke bundholdet på sejrskurs.

Seriøse trusler: Everton-ledelsen beordret væk fra Goodison

En føring, der skulle vise sig at holde helt til slutfløjt, og som gør sædet ekstra varmt under klubbens manager, Frank Lampard.

For Southampton betyder sejren, at Premier Leagues bundprop faktisk spiller sig a point med Everton og West Ham, som også er at finde under stregen.

Everton 1-0 Southampton (Onana, 39′)

Everton 1-1 Southampton (Ward Prowse, 46′)

Everton 1-2 Southampton (Ward Prowse, 78′)