1 min læsningGuardiola når vild milepæl efter Manchester-derby: 500 ligakampe og størst sejrsrate af alle

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, nåede en flot milepæl i lørdagens Manchester-derby.

1 min læsning
Pep Guardiola når flot milepæl
Foto: REUTERS/David Klein.

Tidligt lørdag eftermiddag blev Manchester-derbyet mellem Manchester United og Manchester City på Old Trafford fløjtet i gang.

Her var det Erik ten Hags Manchester United, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-1 på et vildt comeback i kampens slutminutter.

Således haler Manchester United gevaldigt ind på naboerne fra Manchester City, hvor blot et enkelt point adskiller klubberne på anden- og tredjepladsen i Premier League.

Selvom det ikke blev til en sejr for Pep Guardiolas Manchester City-mandskab, så kan City-manageren efter opgøret bryste sig af en flot milepæl.

Ifølge analysesiden, OptaJoe, markerede lørdagens opgør ligakamp nummer 500 som cheftræner i international fodbold fordelt på tre klubber i tre forskellige ligaer, FC Barcelona i LaLiga, Bayern München i Bundesligaen og Manchester City i Premier League.

Og ikke nok med det, så har han, efter dagens opgør, vundet 379 kampe ud af 500 mulige. Det er en imponerende sejrsrate på hele 76 procent i runde tal (75,8%), hvilket af mere end alle andre managere i Europas fem største ligaer med +100 kampe, siden han fik sin manager-debut tilbage i sæsonen 2008-09.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer