2 min læsningHighlights: Vanvittigt lyn-comeback sikrer Manchester United sejren mod Manchester City

Lørdag eftermiddag bød på et hæsblæsende Manchester-derby, hvor Manchester United leverede et lyn-comback på blot fire minutter.

2 min læsning
Manchester United og Manchester City mødes i Manchester-derbyet.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det tidlige opgør fra Premier League denne lørdag bød på et vaskeægte lokalrivalopgør, da Manchester United tog imod Manchester City på Old Trafford.

Senest de to hold mødtes, endte det med en storsejr til Manchester City på imponerende 6-3 – ligesom City også har trukket sig sejrrigt ud af de to foregående opgør.

Men den stime skulle Erik ten Hag og resten af Manchester United-truppen sætte en stopper for i et vildt comeback i kampens slutminutter.

Se Premier League-tabellen og highlights fra kampen nederst i artiklen

Første halvleg af opgøret var ikke meget at skrive hjem om. Manchester City var klart mest på bolden, men de formåede dog aldrig at blive rigtig farlige.

Farligst af alle blev Manchester Uniteds Marcus Rashford, som endda formåede at komme uden om City-keeperen, Ederson, som var på skovtur. Vinklen blev dog for spids, og dermed blev bolden sparket væk på stregen.

Ten Hag før Manchester-derby: Vi kan slå alle

Da anden halvleg blev fløjtet i gang, var det igen Manchester City, der tog teten i opgøret. Med et hårdt pres på Manchester United-defensiven kunne de til sidst ikke holde stand.

Da uret ramte de 60 minutter kunne en indskiftet Jack Grealish sætte panden på et flot indlæg fra Kevin De Bruyne til stillingen 1-0 til Manchester City.

Set ud fra spillet så det længe ud til, at det igen var Manchester City, der skulle trække det længste strå. Men under mere eller mindre kontroversielle omstændigheder fik Bruno Fernandes bragt balance i regnskabet. Scoringen blev i første omgang annulleret grundet en offside på Marcus Rashford. Men da dommeren i sidste ende vurderede, at Rashford ikke havde indflydelse på spillet, fik Fernandes’ mål lov til at stå.

Og det skulle blive starten på et vildt United-comeback. Blot fire minutter senere kom de røde fra Manchester igen på tavlen. Denne gang var det Marcus Rashford, der kunne sende kuglen i kassen på flot forarbejde af unge Alejandro Garnacho. Føringen holdt hele vejen til dommerens slutfløjt, og dermed kunne United bryde ud i jubel til sidst.

Se opgørets tre mål på video nederst i artiklen

Manchester United 1-0 Manchester City (Jack Grealish, 60′)

Manchester United 1-1 Manchester City (Bruno Fernandes, 78′)

Manchester United 2-1 Manchester City (Marcus Rashford, 82′)

Se alle kampens highlights i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer