1 min læsningAvis: Fredberg og Riemer vil give Olsson en ny chance

FC Midtjylland ser ud til at miste Kristoffer Olsson til sommer, hvis det står til Anderlecht. Her vil man nemlig give svenskeren en ny chance, når hans lejekontrakt i FCM udløber.

1 min læsning
Anderlecht vil give Kristoffer Olsson en ny chance til sommer. FC Midtjylland, FCM
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mens der i disse dage går rygter om, at den belgiske klub Anderlecht er tæt på at hente FC Midtjylland-profilen, Anders Dreyer, så tyder noget på, at Anderlecht igen kan svække FC Midtjylland til sommer.

FCM har nemlig lige nu svenske Kristoffer Olsson i truppen, som skiftede til ‘ulvene’ fra Anderlecht denne sommer på en lejeaftale, der løber til slutningen af denne sæson.

Nu skriver den belgiske avis, Het Nieuwsblad, at Anderlechts danske fodbolddirektør Jesper Fredberg og danske cheftræner Brian Riemer har set gode takter fra Olsson i FC Midtjylland – så gode, at man nu skulle være klar til at give den 27-årige midtbanespiller en ny chance i det belgiske, når lejeopholdet slutter.

Medie erfarer: FC Midtjylland er tæt på ny aftale med stortalent

Der kan dog intet siges med sikkerhed. FC Midtjylland har nemlig en købsoption på Kristoffer Olsson, som angiveligt lyder på 30 millioner kroner.

Kristoffer Olsson har siden sin hjemkomst til FC Midtjylland, hvor han også var på permanent kontrakt fra 2015 til 2017, spillet 15 kampe for klubben med to mål til følge. Han er fortsat på kontrakt i Anderlecht frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer