2 min læsningSkadeschok i AGF – igen ude i lang tid

AGF's Benjamin Hvidt var endelig godt tilbage på træningsbanen efter en langvarig skade. Nu er midtbanespilleren på ny blevet langtidsskadet.

2 min læsning
Benjamin Hvidt er igen ramt af alvorlig skade.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Uheldet er igen ude for Benjamin Hvidt.

Den 22-årige midtbanespiller var ude med en skade i over et år, inden han endelig fik comeback i august sidste år.

Men nu er Hvidt på ny blevet ramt af en alvorlig skade, oplyser klubben på sin hjemmeside. Det sker i kølvandet på en ny kontraktunderskrivelse med AGF.

AGF oplyser ikke, hvor lang tid midtbanespilleren forventes ude. Skaden, som er i knæet, opstod under opstartstræningen. Nyheden ærgrer AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye.

AGF henter Zimling ind som træner

– Det er et hårdt slag for både Benjamin og for os, og vi føler med ham. Han har arbejdet sig flot tilbage og havde set frem til at tage del i vores opstart. Så det er så uheldigt som det kan være, at han nu igen bliver ramt af en alvorlig skade, siger nordmanden og fortsætter:

– Heldigvis har vi netop forlænget vores aftale med ham og han kan derfor nu i ro og mag arbejde på at komme tilbage.

Medie: AGF vil hente Bundesliga-spiller

Til trods for skadesuheldet er hovedpersonen selv fuld af fortrøstning og sikker på, han kan komme stærkt tilbage.

– Jeg var lige kommet tilbage i efteråret og opsat på, at vise mig frem i nogen af testkampene og prøve at bide mig fast. Nu er jeg slået tilbage til start. Men jeg er stadig ung, og jeg har masse år i mig endnu, så det skal nok gå. Jeg har før vidst, at jeg kan kæmpe mig tilbage – det kommer jeg til at gøre igen, siger Benjamin Hvidt.

Avis: Så meget kræver AGF for Yann Bisseck

22-årige Hvidt sad ude med en korsbåndsskade i store dele af 2021 og 2022, og det er altså igen knæet, den er galt med for den unge midtbanespiller. AGF melder dog intet om, hvorvidt der er tale om en ny korsbåndsskade.

Benjamin Hvidt, som har kontrakt med AGF indtil sommeren 2025, er altså ikke med, når AGF tørner sammen med Sønderjyske i en træningskamp på Fredensvang fredag. AGF tager hul på forårssæsonen i Superligaen den 17. februar ude mod AaB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer