2 min læsningFCM skriver kontrakt med klub-legendes søn

FC Midtjylland har lavet en kontrakt med Malik Pimpong, der er søn af klubbens tidligere spiller Razak Pimpong.

2 min læsning
Malik Pimpong har underskrevet kontrakt med FC Midtjylland.
Foto: fcm.dk

FC Midtjylland-fans har tidligere kunnet juble over Pimpong-scoringer.

I fremtiden kan de måske igen råbe navnet fra tilskuerpladserne, da klubben har skrevet kontrakt med Malik Pimpong.

Det 15-årige talent er søn af den tidligere FCM-spiller Razak Pimpong.

Malik Pimpong har skrevet under på sin første akademikontrakt i FC Midtjylland, efter han kom til klubben som U13-spiller, oplyser klubben på sin hjemmeside.

– Malik er et stort talent, som har en god atletisk pakke. Han er teknisk dygtig og kan score mål. Samtidig besidder han en god vindermentalitet, og vi er af den overbevisning, at der er noget spændende gemt i ham, siger akademichef Flemming Broe og fortsætter:

– Nu handler det om, at han skal opbygge et endnu højere bundniveau. Han er stadigvæk ung, og der er mange ting at arbejde med, men han har gode forudsætninger i forhold til at kunne tage store skridt de næste år.

Superliga-legende: Derfor skiftede jeg fra FCM til FCK

Den unge angriber, som har spillet på klubbens U15-hold i efteråret, er stolt over kontrakten med FC Midtjylland.

– FC Midtjylland har altid været min yndlingsklub, og derfor er jeg utroligt stolt over at skrive under på den her kontrakt. Der ligger en masse hårdt arbejde bag, og nu gælder det om at blive en endnu større profil på mit hold, siger Malik Pimpong og fortsætter:

– Jeg ser mig selv som en farlig angriber, der elsker at lave mål. Samtidig kan jeg dække flere af de offensive pladser på holdet. Et af mine fokusområder er at blive endnu dygtigere til at tage ekstra løb og sprints for holdet, og det vil jeg arbejde på at forbedre i fremtiden.

FCM sender midtbanespiller til Portugal

Som nævnt er Malik Pimpong søn af den tidligere klublegende Razak Pimpong, der kom til klubben i 2000 og fik 33 kampe for ulvene. Udover FC Midtjylland nåede Razak Pimpong blandt andet at spille for F.C. København og Viborg FF i Superligaen, inden karrieren stoppede i Ringkøbing IF i 2014.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer