3 min læsningFCM-profil svarer på rygter om belgisk storklub: Det er et skridt op

Anders Dreyer rygtes i disse dage til belgiske Anderlecht - men hvad siger FCM-profilen selv til rygterne?

3 min læsning
Anders Dreyer til Anderlecht fra FC Midtjylland.

Rygterne går på, at Anders Dreyer snart vinker farvel til Superligaen endnu engang.

I hvert fald meldte både bold.dk og B.T. torsdag aften, at belgiske Anderlecht er klar til at smide det nødvendige beløb for at hente FC Midtjylland-profilen til klubben.

Anderlecht, med Brian Riemer som cheftræner og Jesper Fredberg som fodbolddirektør, er efter sigende klar til at indfri den frikøbsklausul, som Anders Dreyer er blevet udstyret med i FC Midtjylland.

Men hvad siger denne sæsons topscorer i FC Midtjylland selv til rygterne?

Anders Dreyer er i hvert fald ikke afvisende, da han til campo.dk fortæller, at han både er smigret og finder Anderlecht interessant.

– Jeg har drømmen om at skulle til udlandet igen, og det ved FC Midtjylland også godt.

– Nu var der jo lige en krig, som satte en stopper for det dengang i Rusland – men jeg nød virkelig at være i udlandet og slå lidt igennem. Så selvfølgelig er det planen, at jeg også skal afsted igen på et tidspunkt.

Du vil ikke være afvisende overfor et skifte denne vinter?

– Man skal aldrig sige aldrig i fodbold. Det har jeg altid sagt. Alt kan ske. Det kan være til vinter, det kan være næste sommer. Men selvfølgelig er planen, at jeg en dag skal til udlandet igen.

Er Anderlecht et stort nok skridt op i forhold til FC Midtjylland?

– Jo, jeg synes, det er et skridt op. Det er jo en kæmpe klub nede i Belgien. Jeg ved godt, at lige for tiden ligger de ikke så godt til, men jeg kan da se, at sidste år blev de nummer tre i den belgiske række, hvor vi kunne se Club Brügge gå videre i Champions League.

– Så jeg vil sige, at det er et skridt op ad, og selvfølgelig er det interessant at høre om, siger Anders Dreyer.

Ifølge bold.dk er Anderlecht klar til at indfri Anders Dreyers frikøbsklausul på 26 millioner kroner, mens prisen ifølge B.T. hedder 32 millioner kroner.

Og det kunne altså godt tyde på, at Anders Dreyer ikke ville tøve med at godkende skiftet til Anderlecht, hvis først hans frikøbsklausul bliver indfriet.

FCM skriver kontrakt med klub-legendes søn

Anders Dreyer skrev under på en ny kontrakt med FC Midtjylland i sommer, efter han forinden var blevet solgt fra netop FCM til russiske Rubin Kazan.

Tidligere i karrieren har Anders Dreyer stiftet bekendtskab med udlandet i klubber som Heerenveen og Brighton.

Anders Dreyer har scoret otte mål i 16 kampe i Superligaen i denne sæson. Hans nuværende kontrakt med FC Midtjylland strækker sig frem til sommeren 2026.

Du kan se interviewet med Anders Dreyer i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer