1 min læsningMedie: Leicester tror på køb af FCK-profil

Leicester City er fortrøstningsfulde over, at kunne forhandle sig frem til en aftale, der sikrer klubben én af F.C. Københavns profiler.

1 min læsning
Leicester meldes tæt på køb af FCK's Victor Kristiansen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Victor Kristiansen har imponeret over længere tid i F.C. København.

Det har højnet interessen for den unge back-profil, der måske snart kan være fortid i den danske mesterklub.

Leicester City skulle nemlig være meget interesseret i den danske landsholdsbobler og har tiltro til, at man kan finde frem til en aftale, der sender ‘VK’ til Premier League-klubben.

Ifølge Teamtalk skulle forbindelsen være blevet varmere, og der gøres fremskridt i at få transferen med den 20-årige venstreback til at ske.

– Snakkene fortsætter mellem Leicester og F.C. København, da de forsøger at finde frem til en overgangssum for Kristiansen. Men Leicester tror på, at der kan findes enighed om en aftale, der sender forsvarsspilleren til King Power Stadium (Leicesters hjemmebane, red.), skriver Teamtalk.

FCK-sportschef, Peter ‘PC’ Christiansen, har tidligere afvist et salg til den angivelige pris på omkring 60 millioner kroner, som der skulle være budt på Victor Kristiansen. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

‘PC’ om Victor Kristiansen: Det kommer vi ikke til at sælge ham for

Skader i forsvaret skulle have gjort manager Brendan Rodgers varm på den unge venstreback, som både kan lukke et hul nu og her og spille sig mere fast ind på holdet i fremtiden. Victor Kristiansens kontrakt med F.C. København løber indtil udgangen af 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer