1 min læsning‘PC’ om Victor Kristiansen: Det kommer vi ikke til at sælge ham for

Engelske Leicester har på det seneste været meldt varme på F.C. Københavns Victor Kristiansen, men Premier League-klubben skal have mere end bare håndører op af lommen, hvis de skal købe back fri.

1 min læsning
F.C. København kommer under ingen omstændigheder til at sælge Victor Kristiansen for under 60 millioner danske kroner.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Victor Kristiansen forlængede i november 2021 sin kontrakt med F.C. København.

Den 20-årige venstreback har kontrakt med københavnerne helt til udgangen af 2025.

Den kontrakt sætter F.C. København og sportschef Peter ‘PC’ Christiansen i en ganske fordelagtig forhandlingsposition, når interesserede klubber spørger til den unge dansker.

Rygter vil vide, at engelske Leicester allerede har forhørt sig på den blonde forsvarsspiller, og flere medier kunne tidligere berette om en bud på 60 millioner danske kroner.

Den pris kommer F.C. København under ingen omstændigheder til at sælge forsvarsspilleren for, lyder det fra Peter Christiansen, der dog ikke havde lyst til at kommentere særlig meget på rygterne om klubbens guldfugl.

Medie: Benfica-kant koster F.C. København 15 millioner kroner

– Jeg kommenterer ikke enkelte spillere og derfor heller ikke “VK’s” situation. Han har været inde i en fantastisk udvikling og burde nok have været med til VM. Vi er glade for ham i FC København og har en lang aftale med ham, siger ‘PC’ ifølge Tipsbladet.

Victor Kristiansen har i denne sæson spillet 15 ud af 17 kampe for københavnerne, og i efterårets sidste kamp på Ceres Park i Aarhus bidrog han med karrierens første seniormål. F.C. København slog ved den lejlighed AGF 0-2.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer