AGF lammetævede Sønderjyske i første test

AGF vandt første træningskamp i forberedelserne til forårsstarten. Sejren blev på hele 5-1 over Sønderjyske.

AGF var i målhumør mod Sønderjyske.

5-1.

Det er cifrene bag den flotte test for AGF mod Sønderjyske fredag.

Blandt målscorerne var blandt andet norske Sigurd Haugen, der har været rygtet på vej væk fra klubben i vinterens transfervindue.

Haugen stod endda for to mål i den store sejr, men var ikke den første på måltavlen. 1-0 målet stod svenske Eric Kahl for. Herefter var det så Haugens tur, da han gjorde det til 2-0.

Skadeschok i AGF – igen ude i lang tid

Herefter blev det 3-0 på mål af Mathias Sauer og 4-0 ved Kevin Yacob, inden pausetheen kunne indtages med en flot føring. Kort inde i anden halvleg var Sigurd Haugen på ny på pletten, da han bragte AGF på hele 5-0.

Med tyve minutter igen af træningskampen fik Sønderjyske pyntet lidt på resultatet, da Emil Frederiksen reducerede. Sejren var dog aldrig i fare for AGF, der med en 5-1 sejr kan konkludere, at spillerne er vendt tilbage fra vinterpause i et vældigt scoringshumør.

Medie: AGF-angriber på blokken i skandinavisk klub

AGF’s første kamp i foråret er den 17. februar, hvor østjyderne skal møde AaB ude. Sønderjyske har sin første kamp i NordicBet Ligaen efter pausen den 19. februar, hvor sønderjyderne møder Næstved ude.