1 min læsningMedie: AGF-angriber på blokken i skandinavisk klub

Det har ikke været en dans på roser, siden Sigurd Haugen i sommer kom til AGF. Nu er han måske på vej væk.

1 min læsning
Sigurd Haugen kan være på vej til den norske Tippeliga og Viking.
Patrick Mortensen, AGF og Sigurd Haugen, AGF ved 0-1 Superligakampen mellem Viborg FF og AGF på Viborg Arena søndag den 6. november 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Blot to mål i 17 Superliga-kampe er det blevet til.

Ikke just den succes AGF eller Sigurd Haugen selv håbede på, da nordmanden for blot seks måneder siden skiftede til klubben fra Smilets By for omtrent 10 millioner kroner.

Derfor kan han også være på vej væk nu, da Viking leder med lys og lygte efter en ny spidsangriber. Klubben har da også selv bekræftet, at de har kig på Sigurd Haugen. Det skriver norske Stavanger Aftenbladet.

Mediet skriver, at signalerne fra AGF er, at en eventuel transfer skal ende ud i en økonomisk fordel for aarhusianerne, før det kan komme på tale. Derfor skriver mediet også, at hvis ikke AGF kan få omkring de 10 millioner kroner, de selv betalte for Haugen, så bliver han i Aarhus.

Haugen er dog ikke det eneste navn på Vikings blok, da de også har kig på Mirlind Daku, der er ejet af Osijek i Kroatien, som en mulig angriber.

Artiklen forsætter efter videoen.

Inden den 25-årige nordmand i sommer skiftede til AGF og Superligaen, var Viking også interesserede i at tilknytte ham. Den gang lykkedes det selvsagt ikke, men måske muligheden foreligger nu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer