2 min læsningPep advarer før derby: Ingen chance, hvis vi spiller sådan

Manchester City blev onsdag skuffende slået ud af Southampton i Carabao Cup'en. Næste opgave er derbyet mod lokalrivalerne fra United. Her skal der andre boller på suppen for City, advarer manager Pep Guardiola.

2 min læsning
Pep Guardiola når flot milepæl
Foto: REUTERS/David Klein.

De ligger i hver sin ende af Premier League.

Alligevel var det Southampton, der onsdag på bekostning af Manchester City spillede sig i semifinalen i Carabao Cup.

Det var da heller ikke en tilfreds City-manager, Pep Guardiola, der reflekterede over spillet og chancerne i derbyet mod Manchester United på lørdag.

– Det bedste hold vandt. De var bedre. Vi havde en dårlig aften, og vi spillede ikke godt, siger City-manageren i sin umiddelbare analyse ifølge Citys hjemmeside.

Highlights: Southampton videre i Carabao Cuppen efter overraskende sejr over Manchester City

2-0 nederlaget til Southampton i Carabao Cup viste ikke Manchester City fra sin bedste side, og Pep Guardiola forventer, at der kommer en reaktion fra City-spillerne i det kommende derby mod Manchester United i Premier League.

– Jeg synes, det er anderledes. En anden turnering. Men det er klart, at hvis vi præsterer på denne måde, kommer vi ikke til at have en chance, siger han.

Medie: Manchester City intensiverer jagten på West Ham-stjerne

I sin analyse af modstanderne fra Manchester United, advarer Pep Guardiola om en svær opgave mod Christian Eriksen og Co. Den spanske manager mener dog, at hans hold er klar over, hvad der skal forbedres.

– Jeg ved, hvilken form de har (Manchester United, red.), og de har i mange år set frem til at være i denne position. Vi ved præcis, hvad vi skal gøre for at spille bedre, så det vil vi forsøge, siger Guardiola.

Rekorddag i Uniteds cup-avancement

Lokalderbyet mellem Manchester United og Manchester City spilles som nævnt på lørdag. Opgøret på Old Trafford sparkes i gang klokken 13.30 og kan ses på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer