1 min læsningHighlights: Southampton videre i Carabao Cuppen efter overraskende sejr over Manchester City

Southampton skabte overraskelsen, da de onsdag aften slog Manchester City med 2-0 i Carabao Cuppen.

1 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften bød på en mindre sensation i den engelske Carabao Cup, hvor Southampton skabte overraskelsen og slog Manchester City 2-0 på hjemmebane.

De to hold er ellers placeret i hver deres ende af tabellen i Premier League, og der skulle et mindre mirakel til, hvis bundholdet fra Southampton skulle spille sig videre turneringen.

I Carabao Cuppen kan alt dog ske, og det var spændende at se, om Saints kunne stille noget op mod et reservespækket City-hold.

Southampton kom strygende fra start og havde påbegyndte det lille mirakel, med en scoring til 1-0 af Sekou Mara efter 23 minutters spil.

Det blev fuldt op af en sand perle af Moussa Djenepo, som fangede City-keeper Stefan Ortega på mellemhånd og bragede bolden flot ind fra 30-40 meters afstand.

Selvom Manchester City bragte deres farligste våben, Erling Haaland og Kevin de Bruyne, fra bænken, kunne de lyseblå ikke få bolden i nettet.

Medie: Manchester City intensiverer jagten på West Ham-stjerne

Dermed var sensationen altså en realitet efter 90 minutter, og Southampton kan se frem til at spille semifinale i Carabao Cuppen.

Onsdagens øvrige kamp i turneringen mellem Nottingham Forest og Wolves blev afgjort i straffesparkskonkurrence efter 1-1 i ordinær spilletid.

Her trak Nottingham Forest sig serrigt ud, og de er dermed også klar til semifinalen.

Southampton 1-0 Manchester City (Mara, 23′)

Southampton 2-0 Manchester City (Djenepo, 28′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer