2 min læsningRekorddag i Uniteds cup-avancement

Ikke nok med, at Manchester United cruisede sig videre i Carabao Cup'en, så blev der også slået to rekorder i 3-0 sejren over Charlton.

2 min læsning
Ten Hag og Rashford glimtede med rekorder i Uniteds cup-sejr
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Sejrens sødme blev krydret med rekorder for Manchester United tirsdag.

For ikke nok med, at holdet sikrede sig avancement i Carabao Cup’en med 3-0 sejren over Charlton, så blev der også slået rekorder på og udenfor grønsværen.

United-manager Erik ten Hag og offensivspiller Marcus Rashford satte nemlig henholdsvis rekord og tangerede en allerede eksisterende rekord i kampen på Old Trafford, skriver analysefirmaet Opta i to opslag på Twitter.

Den hollandske manager har med cup-sejren vundet 20 ud af sine første 27 kampe i front for Manchester United. Dermed er han den første manager i klubbens mangeårige historie, som på færrest kampe vinder det antal sejre.

Indenfor kridtstregerne tangerede Marcus Rashford en rekord, som United-legenden Wayne Rooney satte tilbage i 2010. Rashford scorede nemlig i ottende kamp i træk på hjemmebane fordelt på alle turneringer. Du kan læse mere om Carabao Cup-kampen i artiklen under tweetet.

Highlights: Et drømmehug og målfarlige Rashford spillede United videre i Carabao Cuppen

Med sejren over Charlton avancerede Manchester United til semifinalen i Carabao Cup’en. Inden eventuel yderligere cup-succes står klubben overfor Manchester City i det store lokalderby på lørdag. Der er kick off klokken 13.30, og du kan se kampen på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer