1 min læsningMedie: Manchester City intensiverer jagten på West Ham-stjerne

En stor handel er angiveligt under opsejling i Premier League, hvor Manchester City vil sende en spiller samt en stak penge til West Ham for at sikre sig en stor profil.

1 min læsning
Manchester City jagter Declan Rice i West Ham.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er fuld gang i rygtemøllen i dette januar-transfervindue, hvor der er bud efter flere store profiler rundt om i de europæiske klubber.

En af de profiler, der efter sigende er bud efter, er West Ham-profilen, Declan Rice. Og her er Pep Guardiolas Manchester City angiveligt vældig interesseret i at sikre Rices underskrift.

Ifølge transfermedie Fichajes skulle Manchester City være villige til at sende en af klubbens spillere til West Ham med en stor sum penge i bagagen til klubben for at sikre sig Rices ankomst til City.

West Ham skulle dog ikke være så interesseret i at miste deres midtbane-profil. Ifølge mediet skulle klubben angiveligt kræve mere end 100 millioner euro for Rice – svarende til minimum 750 millioner kroner.

Derfor skulle Pep Guardiola og Manchester City angiveligt forsøge at sænke transfer-omkostningerne ved at inkludere Kalvin Phillips i forhandlingerne.

Den 27-årige Kalvin Phillips har ikke haft den store rolle for Manchester City, siden han skiftede til klubben i løbet af sommeren 2022. Her er det blot blevet til seks optrædener i den lyseblå trøje.

Declan Rice har derimod spillet en stor rolle på West Ham-midten i efterhånden mange sæsoner. Rice står noteret for 219 kampe for ‘The Hammers’. Han har fortsat kontrakt i West Ham frem til sommeren 2024.

Analysefirma sætter sæsonens hold i PL – men hvor pokker er Haaland?

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer