2 min læsningMedie: Salg af dansk profil kan sende tocifret millionbeløb til superligaklub

Rosenborgs danske angriber Casper Tengstedt er uhyre tæt på et skifte til Benfica. Skulle skiftet gå igennem, kan det udløse en videresalgsklausul, der sender omkring 10 millioner kroner i retningen af superligaklubben.

2 min læsning
Hvis Casper Tengstedt skifter til Benfica, kan det sende et stort millionbeløb til AC Horsens
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

15 mål i 14 kampe.

Den flotte statistik er Casper Tengstedts i efteråret i norske Rosenborg. Og de mange mål har gjort den portugisiske storklub Benfica varm på danskeren.

Så varm, at Casper Tengstedt er blevet fløjet til Lissabon for at gennemgå lægetjek. Skulle skiftet blive en realitet, kan det sende et tocifret millionbeløb til den superligaklub, der i august sidste år solgte den 22-årige angriber til Rosenborg.

Det store millionbeløb kan dermed ende med at sende flere penge i klubkassen end selve salget af Casper Tengstedt til Rosenborg gjorde i sommers.

Ekstra Bladet skriver, at AC Horsens i forbindelse med salget fik forhandlet en videresalgsklausul på plads, der sikrer dem 15 procent af et videresalgsbeløb over de seks millioner kroner, som salget til Rosenborg lød på.

Og med rygter om, at det mulige skifte til Benfica kan ende på en pris, der lyder på 66-68 millioner kroner, kan det altså ende med at sende godt og vel 10 millioner kroner i retningen af AC Horsens.

Så er Tengstedt landet i Lissabon – prisen kan blive højere end først antaget

Går skiftet igennem for Casper Tengstedt skifter han til en klub, der fortsat er med i Champions League og samtidig fører i den hjemlige liga. Samtidig vil han få en dansk holdkammerat, da den danske landsholdsspiller Alexander Bah allerede spiller i Lissabon-klubben.

Oveni er FC Nordsjællands unge profil Andreas Schjelderup angiveligt også tæt på et skifte til Benfica. Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Medie: Nordsjælland-profil på vej til Benfica – afviste Liverpool og Brentford på vejen

Der kan muligvis vente en ilddåb for Casper Tengstedt, hvis alt går op i en højere enhed, da Benficas næste kamp er hjemme mod lokalrivalerne Sporting Lissabon. Den kamp spilles på søndag klokken 19.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer