1 min læsningSå er Tengstedt landet i Lissabon – prisen kan blive højere end først antaget

Casper Tengstedt er ufattelig tæt på et stort skifte til Benfica. Tirsdag aften er han landet i Lissabon, hvor han skal gennemgå det obligatoriske lægetjek.

1 min læsning
Casper Tengstedt er nu landet i Lissabon forud for sit skifte til Benfica.
Danmarks Casper Tengstedt i U21 EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Kroatien på Vejle Stadion tirsdag den 27. september 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

60 millioner danske kroner.

Sådan lød Casper Tengstedts salgspris tidligere på dagen, da det kom frem, at Rosenborg havde accepteret et bud fra Benfica på den danske angriber.

En pris, der havde været utrolig flot, eftersom Rosenborg købte Tengstedt for blot 7,5 millioner kroner for et halvt år siden. Men prisen kan løbe endnu højere op, hvis man skal tro den portugisiske avis A Bola.

De mener nemlig, at prisen på frontløberen kan løbe helt op i 97 millioner kroner, hvis diverse klausuler ender med at blive opfyldt. Noget, der blot gør salget af Tengstedt endnu sjovere for Rosenborg.

Angriberen scorede hele 15 mål i 14 kampe for Rosenborg gennem efteråret i den norske Eliteserie.

Herunder ses billeder fra de socialer medier af Casper Tengstedt, der er landet i lufthavnen i Lissabon for at færdiggøre sit skifte.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer