1 min læsningMedie: Denne MLS-klub jagter Brøndby-stopper

En MLS-klub har angiveligt Brøndby-stopperen Sigurd Rosted på radaren. Nu sættes der navn på klubben, som kan blive Rosteds nye arbejdsgiver.

1 min læsning
Sigurd Rosted salg transfer Brøndby Toronto FC MLS
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sigurd Rosted ser efter alt at dømme ud til snart at være fortid på Vestegnen, hvor han efter sigende er på vej til et Brøndby-exit.

Den seneste tid har der været rygter om, at flere klubber i Norge har været interesseret i at hente Rosted til hjemlandet – heriblandt Brann og Vålerenga. Men søndag kom det frem i norske TV2, at det ikke ser ud til at blive en realitet.

Derimod kunne mediet fortælle, at der skulle være en varm kontakt mellem Rosted og en MLS-klub. Der blev dog ikke sat navn på den potentielle bejler til Rosted.

Mandag er der så sket en ny udvikling i sagen om Rosted og et potentielt MLS-skifte.

Således melder det norske medie, Nettavisen, at den interesserede MLS-klub efter sigende skulle være Toronto FC. En klub som tæller store stjerner som Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi.

Mediet melder dog, at intet endnu er på plads, selvom meget angiveligt tyder på, at Rosted skifter til den canadiske klub.

Rosted, som har været tilknyttet klubben fra Vestegnen siden 2019, har kontraktudløb med Brøndby til sommer. Han har i skrivende stund tørnet ud for de blågule i 101 kampe med fem mål og tre assists til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer